Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift utan att vara inloggad. Du kan välja mellan att betala avgiften för endast en termin eller helårsavgift.

Om du inte studerar vid Högskolan i Borås men ändå vill stödja Studentkåren i Borås kan du välja att bli stödmedlem. Stödmedlemmar tar inte del av de förmåner studentkåren erbjuder.

Om du har en inloggning så logga in och betala istället, så slipper du ange dina uppgifter.

Termin VT18
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.

När betalningen är genomförd trycker du på knappen ”Kvitto” och skriver ut kvittot om du önskar ett sådant. (Kommer du på i efterhand att du behöver ett kvitto på köpet, så kan du enkelt komma åt det via din personliga inloggning).

Betala via internetbank: Om du betalar via internetbank med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala. Kom ihåg att skriva ut kvittensen från internetbanken. Denna måste du visa upp vid registreringen.

OBS! Se till att du är registrerad och antagen till kurs vid Högskolan i Borås innan du betalar medlemsavgiften, eftersom det annars kan hända att du inte automatiskt får något medlemskort hemskickat. Om du av någon anledning inte har möjlighet att registrera dig, kontakta Studentkåren i Borås kansli så hjälper vi dig med betalning av medlemskapet. Våra kontaktuppgifter hittar du under fliken Kontakta expeditionen.

Betalningsvillkor

När du betalar din medlemsavgift blir du medlem i Studentkåren och har tillgång till rabatter och andra förmåner. Inga avgifter återbetalas.

Payex